Workshops

Net zo leuk als schrijven zelf: tips & tricks delen hoe je een betere schrijver wordt »

Workshops zijn eigenlijk altijd ‘op maat’. Afhankelijk van de doelstelling, duur en het aantal deelnemers maak ik een passend programma. Kenmerkend aan mijn workshops: ik geef concrete handvatten mee zodat deelnemers zelf aan de slag kunnen. Veelgevraagde workshops zijn:

Workshop Into interviewen

In een goed interview gebeurt zo veel meer dan alleen antwoord krijgen op voorbereide vragen. In de workshop ‘Into interviewen’ leer ik deelnemers alle zintuigen in te zetten om zo tot een écht gesprek te komen.

Workshop Wervelende webteksten

Online heb je twee soorten lezers: mensen en Google-bots. Het lastige daarvan is: ze lezen ieder met hele andere ogen. In de workshop ‘Wervelende webteksten’ ontdek je hoe je beiden blij maakt. Waardoor je beter gelezen wordt en stijgt in de Google zoekresultaten.

Workshop Beter bloggen

Bloggen is een heel specifieke manier van publiceren. Doe je het goed, in de zin dat je interessante en relevante kennis en ervaring deelt, dan bouw je aan een trouw lezerspubliek. En dat groepje fans kan veel voor je organisatie betekenen! In de workshop sta ik stil bij de vereisten en ingrediënten van een goede blog.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s