webteksten

Teksten die de doelgroep raken en goed gevonden worden door Google »

Gupta Strategists is een gerenommeerd adviesbureau voor de zorgsector in binnen- en buitenland. De teksten voor de nieuwe website vertrouwden ze aan mij toe.

Het bekende HKZ-keurmerk is er nu ook voor zzp’ers in de zorg. Om zelfstandig verpleegkundigen en (kraam)verzorgenden goed te informeren, schreef ik alle teksten voor HKZ-zzp.

Slimmer Zwanger is online caching voor stellen met een kinderwens of in blijde verwachting. Met prof Régine Steegers (Erasmus MC) als geestelijk moeder is het dé plek waar betrouwbare informatie over een gezonde zwangerschap, samenkomt. Om de (aangetoonde) succesresultaten met een groter publiek te delen, werkte ik mee aan de commerciële vertaling van het programma. Zo sta ik o.a. aan de wieg van het nieuwe logo, bedacht de pay-off en de slogan, begeleidde de UX-designer, schreef alle webteksten en berichten die deelnemers tweewekelijks ontvangen, verzamelde een team van expertbloggers en fungeerde voor hen als eindredacteur.

ZIVVER maakt het mogelijk om écht veilig te mailen. En dat is, zeker als je bijvoorbeeld patiëntengegevens veilig wilt versturen, écht handig. Ik hielp ZIVVER op weg met pakkende webteksten.

Na mijn workshop ‘Website in 1 dag’ lanceerde het team van My-doc een nieuwe website die ze compleet in eigen beheer hebben en houden.

Een website waar je, waar ook ter wereld, een restaurant kunt vinden met goede vegetarische gerechten op de kaart. Hiervoor verzon ik de naam Moveshon, wat uit het Papiaments vrij vertaald ‘een beweging die iedereen als vanzelf volgt’ betekent. En natuurlijk schreef ik ook de bijbehorende webteksten.

De nieuwe website Human Connection is het resultaat van mijn co-creatie workshop ‘Website in 1 dag’.

Zijn kenmerkende betrokkenheid, rust en professionaliteit moest ook online overkomen. Daarom vertrouwde Bas Hekman van SalesRegie mij het ontwerp en de content van zijn nieuwe website toe.

OpslagHotel bouwt multifunctionele ruimtes om te bewaren én te werken. Ik zorgde voor teksten die staan als een huis.

Dankzij Bsure Events wordt jouw belevenis onvergetelijk. Het was een feestje om het logo en de hele website te ontwerpen en de teksten te schrijven!

Oviron Makelaars & Taxateurs wilde zich duidelijk profileren. Ik bedacht de pay-off ‘Meer makelaar voor je geld’ en werkte de nieuwe webteksten uit.

De teksten moeten van mijn blog Het leven na Fleur afknallen. Vandaar dit simpele design met slechts één sterk beeld.