(social) content

Met de juiste berichten zorg je ervoor dat jouw publiek je vindt en zich aan je bindt »

Voor NurseStation houd ik de Facebook & LinkedIn-pagina’s bij. Soms geef ik de social media-kanalen een extra boost. Op 12 mei 2018 bijvoorbeeld, Dag van de Verpleging, bedacht en regelde ik een speciale win-actie die veel beweging van en naar de website en Facebook creëerde.

Bij C. Cosmetics vind je enkel schone en natuurlijke huidverzorging. Ik schreef de corporate story en maakte diverse communicatie-uitingen van deze beautysalon en winkel. Eigenaar Caroline vertaalt in een serie filmpjes de abracadabra van ingrediënten van huidverzorgingsproducten. Ik schreef de scripts van deze vlogs. Even checken of er schadelijke ingrediënten in je beautyproduct zitten? Met dit handige kaartje in portemonneeformaat van C. Cosmetics zit je altijd goed. Om klanten te motiveren bij C. Cosmetics terug te komen, bedacht en maakte ik ‘Your Skin Monitor’, een persoonlijk huidpaspoort wat tegelijk een spaarplan is.

Hoe beweeg je pers en genodigden om naar een indrukwekkende foto-expositie te komen? Met dit persbericht: Hoe ziet de laatste dag van een kind eruit?

Het idee, de naam en de uitvoering: met NO make up day wist ik de Brandwonden Stichting op een sympathieke manier op de kaart te zetten.

Dankzij deze uitnodiging voor relaties van UTS Nederland zat niemand om een zakelijke openingszin verlegen: “Wat deed u in 1991?”